André & Cher zijn getrouwd!!    

The Wedding of the Year 2010!
Een week later...
De Videoclip van The Wedding of the Year 2010!
Meet & Greet met Armin van Buuren!!
Gastenboek
Het jaar 2000
Over Cher
Over André
Over Arjan
Over Billy
In memoriam Eef
In memoriam Ad
Getrouwd in Las Vegas!
Het aanzoek
Ondertrouw
DE jurk!
HET pak!
DE ringen!
Our song!
Nieuws
Voetje...
De Bruiloftzuil, ons video felicitatieboek!
De locatie
Dresscode!
Cadeautip
Ceremoniemeester en -meesteres
De BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand)
De fotograaf
De videograaf
RSVP
Timetable
Bruiloft VIPS
Fotoboeken
Party
Hotspots
Het weer in de maand juni
Contact
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 198150
pagina's bekeken: 261532
www.onzebruiloftsite.nl
Een week later...
Ik dacht dat ik na een week wel rustig een verslag kon maken van The Wedding of the Year 2010..

Nou, niets is minder waar!! Ben nog steeds in de 7e hemel en we zijn samen voorlopig niet van die roze wolk af te krijgen!!

Men zegt dat je bruiloft de mooiste dag in je leven is.. En weet je, ze hebben helemaal gelijk!! Werkelijk alles was perfect, zoals we het in ons hoofd hadden, zo is het ook allemaal uitgekomen.

Het begon bij ons thuis, onze vriend/getuige/chauffeur Eric en vriendin Yvonne waren er al vroeg, met het bloemstuk. Nathalie ook, die was druk bezig met mijn haar. Dank je wel Naatje, het zat geweldig en is de hele dag goed blijven zitten! Eric had de video aangezet zodat we later dat “pre-bruiloftsgerommel” nog ’s konden bekijken, leuk!

Jan (videograaf) & Paul (fotograaf), gelegenheidsduo voor onze bruiloft. Zo leuk als het klikt tussen de mensen die je bruiloft verslaan. Gelukkig zijn we beiden niet echt “camera shy”.. Jemig wat was dat allemaal leuk om te doen zeg!!

Paul kwam rond half 10 aan. Eerst hebben we vlak bij huis foto’s met de prachtige trouwauto, onze BMW 730d, gemaakt. Voordat we foto’s gingen maken, kwam er eerst een lapje uit de kofferbak en ging mijn lief een paar spetters en vlekjes wegvegen.. Tja, ik rij altijd in een smetteloze wagen, dus zeker op onze trouwdag! Het bloemstuk, in rood en wit, stond er overigens prachtig op.

Daarna richting Scheveningen gereden. Onderweg nog ff gestopt bij een benzinepomp, we hadden namelijk allemaal honger en sloegen dus wat broodjes in!

Aangekomen in de haven van Scheveningen wachtte Jan ons al op. Hij had de mensen van het marineschip dat daar ligt (als museumboot) al gemeld dat we eraan kwamen. Kijk, dát leverde mooie plaatjes op! Een grijze boot met twee stralende in het rood/wit geklede kanjers erop; we spatten er zowat vanaf!

De foto’s op het strand die we erna maakten, waren ook super leuk om te doen! Rennend over het strand en verliefd zittend op een witte plaid, zo romantisch. Ondertussen had André al zeker 4x de BMW gepoetst.. Wat een kanjer is het toch!

Omdat we alles lekker ruim gepland hadden, was er geen sprake van enige stress. Paul en Jan gingen op hun gemak richting de Pier en wij bleven rustig even aan de boulevard staan. Ik werkte mijn make-up en haar nog ff bij, belde gezellig met mijn mamsje en toen was het tijd om te gaan..

De aankomst op de boulevard… Daar kon ik alleen maar van dromen! Toen we aankwamen dacht ik dat er bij onze gasten ook allemaal mensen stonden die gewoon op de boulevard aanwezig waren. Er waren zoveel mensen!! Maar het waren allemaal ónze gasten; allemaal voor ons!

Toen ik aan de hand van mijn lief uitstapte, voelde ik me net een diva (dat was je ook, zegt Dré net, hihi!!). Caramba, wat een entree was dat zeg! Toen jullie allemaal begonnen te klappen en te joelen en te fluiten, pffff toen moest ik echt ff diep in en uit ademen, want de tranen sprongen in m’n ogen..

En wat zagen jullie er allemaal mooi uit! Precies zoals we gehoopt hadden, in black&white, top!

Club de Pier, wat was het mooi gedecoreerd met al die zwart/witte ballonnen! En die palmbomen, echt te gek (Thanx Peter, good job!). Wat heerlijk dat het zulk mooi weer was (daar hebben écht onze vaders voor gezorgd! Ze konden er niet live bij zijn, "dan dát maar regelen voor de kids", hebben ze vast gedacht!), nu konden we alles buiten doen, precies zoals we in gedachten hadden!

Aad, jouw locatie is bij uitstek geschikt voor een magische bruiloft! De opstelling van de stoelen voor de ceremonie was top, de loungebanken heerlijk, de nieuwe buitenbar geweldig, je personeel fantastisch (!), het eten grandioos en de DJ-booth partywaardig!! Dank je wel voor alles kanjer, we’ll be back... Voor een sateetje en een roseetje terwijl we mijmerend over de zee staren, denkend aan The Wedding of the Year 2010..

De BABS, onze trouwambtenaar. Tja wat valt er over Hans te zeggen?? Behalve dat hij de meest geweldige trouwambtenaar is die wij, én alle aanwezigen, ooit meegemaakt hebben! Hans wist met zijn verhaal ons en iedereen bijna 1,5 uur te boeien. Ongelooflijk.. Wat hebben we gelachen (met name over mij, hahahahaha! Maar hij heeft er geen woord over gelogen, that's me!) en af en toe een traan gelaten.

Hilariteit alom toen hij zijn (zoals hij hem zelf noemde) groene burka uitdeed, om ook mee te doen met de dresscode en een fantastische outfit ten toon spreidde! Lieve Hans, enorm bedankt voor onze geweldige plechtigheid, it’s was everthing we’ve wished for..

We waren ook erg in onze nopjes met onze getuigen; mijn mamsje, mijn beste vriendin! Hoe gelukkig ben ik dat jij mijn getuige was. Ik zag je genieten van ons geluk en van alle aandacht van onze lieve vrienden (“Wat een schatten allemaal”, zei je, “ze komen allemaal ff met me kletsen, zo leuk!”). Eric, Hans en Erwin, ook jullie hebben een heel speciaal plekje in ons hart, jullie vriendschap koesteren we enorm.

Ondanks dat alles (volgens mij..!) tot in de puntjes was bedacht, uitgedacht en geregeld, moest er op de dag zelf toch iemand zijn die de touwtjes in handen zou hebben. Van deze taak hebben onze lieve vrienden Ron&Angela zich gekweten. En met het gewenste resultaat! Lieverds, we zijn erg blij en trots dat jullie onze ceremoniemeester en –meesteres wilden zijn, onze dank is verpletterend.

Alle aanwezigen, familie, vrienden, collega’s en iedereen die ook maar iets met het verwezenlijken van onze mooiste dag, The Wedding of the Year 2010, te maken hebben gehad, willen we enorm bedanken! Voor jullie aanwezigheid, inzet, foto’s, dvd’s, lieve gelukwensen, prachtige cadeaus, hechte vriendschap en echte liefde. Jullie zijn een belangrijk onderdeel geweest van onze mooiste dag!

Kom gerust ’s langs, dan kunnen we lekker nakletsen en genieten van de fantastische foto’s en geweldige film!

Love&kisses,
André & Cher Erkelens-Koster

En nu ben ik getrouwd.. Voor de eerste keer.. Met mijn grote liefde.. Met de liefste, meeste geweldige man van de wereld! Die er alles aan doet om mij gelukkig te maken. Die vreselijk goed voor mij zorgt. Die onvoorwaardelijk van mij houdt. Die mij een prachtige ring om mijn vinger heeft geschoven.

En dat, lieve allemaal, maakt mij officieel de gelukkigste vrouw op aarde…

Beertje, I love you to the sun, the moon & the stars and back. I love you in this life and the one herafter. I love you 4ever and ever and ever.

Ik dank je vanuit de grond van mijn hart dat je van mij bent gaan houden, voor het leven dat we leiden en de liefde die we delen. Ik dank je dat je mij de mooiste dag van mijn leven hebt gegeven..

Kusjes & knuffels,
je vrouw,
Cher