André & Cher zijn getrouwd!!    

The Wedding of the Year 2010!
Een week later...
De Videoclip van The Wedding of the Year 2010!
Meet & Greet met Armin van Buuren!!
Gastenboek
Het jaar 2000
Over Cher
Over André
Over Arjan
Over Billy
In memoriam Eef
In memoriam Ad
Getrouwd in Las Vegas!
Het aanzoek
Ondertrouw
DE jurk!
HET pak!
DE ringen!
Our song!
Nieuws
Voetje...
De Bruiloftzuil, ons video felicitatieboek!
De locatie
Dresscode!
Cadeautip
Ceremoniemeester en -meesteres
De BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand)
De fotograaf
De videograaf
RSVP
Timetable
Bruiloft VIPS
Fotoboeken
Party
Hotspots
Het weer in de maand juni
Contact
Trouwgids


 Inloggen  


bezoekers: 198123
pagina's bekeken: 261505
www.onzebruiloftsite.nl
Het jaar 2000Het jaar 2000...

Allebei toe aan een nieuwe relatie, allebei niet goed wetend waar te beginnen. Het internet bood perspectieven: americansingles.com. Gewoon nieuwsgierig wie er op zo'n site met een profiel zou staan en naar een partner zou zoeken..

Nou wij dus! André stuurde mij een mailtje, ik reageerde en toen ging de rest vanzelf. Na wat heen en weer gemaild te hebben, meldde André dat hij, met Arjan, zijn zoontje van 5, op vakantie ging naar Spanje.

Goh, zei ik, da's ook toevallig, ik ga ook op vakantie, ook naar Spanje, met mijn mams! Bleken we op zo'n 40 kilometer van elkaar vandaan te zitten!

Toen ik, vlak voordat ik op vakantie ging, een e-card kreeg met 2 strandstoelen erop en de wens dat we maar een hele fijne vakantie moesten hebben, smolt ik..

In mijn laatste mail vroeg ik aan André of hij het leuk zou vinden om ergens tussen Playa d'Aro en Lloret de Mar samen een sangriaatje te gaan drinken. Toen ik op de "send" knop drukte, dacht ik bij mezelf "Wat doe ik nou?? Ik ga een blind date aan in Spanje! Gekkenwerk!" En André was alleen maar blij dat ik het vroeg, hij durfde zelf niet.. (inmiddels is hij niet meer zo verlegen, hahaha!).

Maandagochtend, half 11. Ik in mijn roze jurkje, André met een prachtige rode roos mij opwachtend (waar háál je een rode roos vandaag in snikheet (35 graden) Spanje?!?)

We streken neer op een terrasje waar we 's-avonds om 19.00 uur vanaf kwamen. We waren er uit. This is it! We hadden ons andere kantje gevonden. Just like that. We zijn niet meer bij elkaar weggegaan. En dat gaat ook nooit gebeuren!